Hösten har gått i rasande takt. En heldel kaninutställningar har vi varit på med blandade resultat. Det roligaste är nog min 94,5p i B- klass på en egenuppfödd Svensk Päls. Har anmält mig till en utställning här i jan och så Lu i Borlänge. 8st kaniner ska med på första och till Lu lutar det åt att 8st kaniner ska med. Två är egenuppfödda av dessa. Till nästa år hoppas jag att det blir fler egenuppfödda att ställa ut.

Håller på att planera för fullt inför kommande kaninkullar. Det kommer att bli mer kullar av vissa raser och mindre av andra av olika anledningar. Mina Dvärgvädurar har flyttat, har bara kvar ett par då systersonen har bestämt att den blå hanen är hans. Den blåmantlade honan har jag på något sätt väldigt svårt att slita mig ifrån. Då deras burar är ngt mindre än de andras så gör det ju inget att de bor kvar då ingen annan kan bo där.

Många projekt är planerade under året. Vaktlarna ska få egna voljärer att bo i och ankornas gård ska göras klart. 4st Mignonakor ska flytta norr över så jag kommer bara ha ett vitt par kvar. Vaklarna har minskat i antal raser. Så nu bort det bara här Bobwhite och Tofsvaktlar.

Mer projekt är på gång men de flesta är i planeringstaget bara.

 

 

 

ANNONS:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *