Förmiddagen blev det en promenad längst hamnen i Askersund. Tanken slog mig när jag stod intrasslad i hundkoppel av 5st hundar. Att fem hundar är mycket hundar att gå med. När jag för några år sedan bodde mer civiliserat men med dock ”bara” fyra hundar klarade jag det fint med snabba handbyten, upptagning av hundbajs… Läs mer »

Igår begav vi oss mot klubben för att få lite bra träning i ljus. Det blir så mörkt på kvällarna så nu behöver man ha upplysta planer för att få lite kvalité på träningarna. Pringlan fick köra tre hopphinder med belöningskålen i slutet. Allt för att få lite mera sug på hindrena. Det gick fint… Läs mer »

Hittade en spårsele som tillhörde min kelpietik som var född 1995. Den passade perfekt fram till åt Alba men något lång bak men det hade ingen betydelse. Första spåret med ”nya” selen gick bra. Hon tufflade på bra i spåret med bara något stopp då hon fastnade på någon fläck. Spåret var inte så långt… Läs mer »

För nästan precis en vecka sedan var vi iväg till kennel Conover’s. Där hälsade vi på Pringles och hennes helt underbara valpar. Två små godingar blev det denna gång. De är bortskämda av mamma Pringles så de är lite knubbiga. 🙂 ANNONS:

Igår fick jag hjälp av Markus Ekegren- Jmgraphic AB att fotografera hundarna. Jag är supernöjd med de jätte fina bilderna. Nästa gång ska vi få till lite apporteringsbilder med Pringlan bland annat. Här är ett smakprov på bilderna men jag har även uppdaterat på deras egna sidor med. ANNONS:

Idag fyller bästa Fara 10 år. Vi firar med promenad och gosaker hela dagen. Det är man värd om man snart är 70 människoår.  ANNONS: