Sju kaniner var anmälda. Alla som var med till Nora utställningen förutom Frassen Mathilda som hann flytta i mellan.
Då tre av honorna fick godkända poäng och två av frassegrabbarna behöver växa på sig så blev det bara två som till slut fick följa med.
En frasse och en hermelin.

Jag kom på 27 plats med min inköpta chinchilla hermelinhane. Han fick 94.5p. Jätte kul! Beiga frassehonan som fick endast 91p i Nora fick idag 92,5p, så det kommer hon oxå stamboksbedömas på. Hem hit till Hylletorp fick jag med mig hermelinhanen jag köpte i Nora, han fick oxå 94,5p.
Gjorde även ett impulsköp och köpte nya hanens mamma som fam Kvist skulle sälja. En jätte fin hona som jag inte kunde säga nej till. Så nu har jag två avelspar bland hermelinerna. Hanna, som nya honan heter ska paras nu och förhoppningsvis blir det fina chinchillaungar i mitten av juni. Min andra chinchilla hona får förhoppningsvis ungar på lördag.

bedömningskortbedömningskortbedömningskort

 

ANNONS:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *