I dag var det första träningen i ridhuset inför vintern. Regnet öste ner utan för så det var allt riktigt skönt att ha tak över huvudet och torrt under fötterna.

Det blev endast agility för oss idag, då vi under ”lydnadstimmen” körde hindrena från klubben till ridhuset. Vi var en blandat kompott med allt från nybörjare till några väldigt duktiga. 8st var vi så banbyggandet gick fort och smidigt. Det blev en enklare kombination med hopp och tunnel och en med lite klurigheter. Pringlan och jag som är rätt nya på det här med agility körde delar av den kluriga banan och hon var väldigt taggad och på idag. Jag var bara lite slarvig några ggr och visade för dåligt med handen.
Jag måste träna mer på hopphindren så hon hoppar ut mer och inte bara landar på andra sidan, utan att hon kan ta några steg till. Det är svårt om hindrena står brevid varandra och hon ska hoppa ut från mig på ena och in mot mig på andra. Just nu går det inte…

Balansen gick hyfsad men vi fick två fina innan kvällen var slut, men vi måste jobba in kontaktfälten ordentligt. Vet inte riktigt om jag ska ha musmattan eller bara stoppa henne vid kf? Däcket som hon inte riktigt viljat hoppa igenom tog hon fint idag och den i kombination med hopphindret gick oxå kalasbra.

Vi hann även med lite långa frittfölj och lite läggande under gång innan kvällen var slut. Pringlan nöjd, matte nöjd!

LabradorBra träningsprodukter för hund

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *