Hittade en spårsele som tillhörde min kelpietik som var född 1995. Den passade perfekt fram till åt Alba men något lång bak men det hade ingen betydelse.
Första spåret med ”nya” selen gick bra. Hon tufflade på bra i spåret med bara något stopp då hon fastnade på någon fläck. Spåret var inte så långt utan det slingrade bara ca 50 meter genom lite blåbärsris bland annat.
I slutet av spåret blev det jaktlek med busen och korvätning. Nöjd hund = Nöjd matte.

Schäfervalp

Pringlan är som sagt hemma från sin mammaledighet hos kennel Conover’s. Två jätte fina valpar har hon fått och det ska bli roligt att se de framöver. Jag tror (hoppas) att jag varit saknad av Pringlan för hon lämnar inte min sida. Hon ligger tätt ihop i sängen, värmer mina ben i soffan, ligger under skrivbordet när jag sitter vid datorn eller så går hon efter mig när hon är ute. Då hon har varit väldigt saknad av mig så gör det inte så mycket att hon är min skugga just nu.

Vi har anmält oss till två c- provn (workingtest) här framöver. Ska bli roligt att komma iväg med Pringlan. Kennelmamman Marie har ju tränat lite med henne sista veckorna innan hon kom hit så jag förväntar mig stora överaskningar och utvecklingar på Pringlan. 😉 Skämt och sido så har vi tränat endel och kursat men inte vågat oss iväg. Vi har lite andra planer oxå för hösten så vi får se vad dessa planer leder till…

ANNONS:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *